Ethereums prisrally er ’spekulativt‘, mens Bitcoin’s vækst drives af grundlæggende elementer, siger Bloomberg

Bloomberg sagde, at den fantastiske ethereum-prisrally er baseret på investorspekulation, samtidig med at han fastholder, at avanceringen i prisen for kongen af ​​cryptocurrencies, bitcoin, er organisk og bygger på solide fundamentals.

Spekulation kontra grundlæggende

På trods af den brutale korrektion på midten af ​​marts på tværs af markederne har ethereprisen fortsat sin stigning i den bedre del af dette år. De fleste af ETHs gevinster kom imidlertid i løbet af de sidste fire uger. Den 5. august steg verdens næstværdigste cryptocurrency højere for at bryde over $ 400. Udover at have kort overgået $ 400-mærket sidste weekend, har ETH ikke registreret så høje priser siden august 2018. Bitcoin Code har også truet de sidste par måneder, men ikke så hårdt som ethereum.

I henhold til Bloombergs kryptoudsigter i august 2020 synes ETHs meteoriske stigning at være knyttet til spekulationer fra investorer. Krypto-analytikerne hos Bloomberg hævdede for nylig, at selvom ethereums dramatiske prisvækst er spekulativ, har bitcoin været stigende på grund af de blomstrende grundlæggende faktorer:

”Ethereum har forlænget sidste års højdepunkter og sprang til en af de mest effektive kryptoaktiver i 2020, men vi se dens rally som mere spekulativ i forhold til den gunstige efterspørgsel vs. leveringsbetingelser, der understøtter Bitcoin. ”

Bloomberg forklarede endvidere, at ethereum kun er cirka en femtedel af Bitcoin’s markedskapital, og at den står over for en masse konkurrence fra andre lignende cryptocurrencies. I modsætning hertil antyder Bloomberg, at bitcoin langsomt udvikler sig til at blive en digital version af guld, idet dens korrelation til det ædelmetal kun bliver stærkere.

Ethereum Bulls voksende bullish foran ETH 2.0

Ethereums prisvækst er formodentlig som et resultat af DeFi-hype i de sidste par måneder. Navnlig har stablecoins og afkastlandbrug tiltrukket et stort antal investorer til ethereum.

Momentumet er yderligere styrket af optimismen for, at den meget ventede ETH 2.0-opgradering endelig vil blive lanceret om få måneder. Det endelige testnet før Ethereum 2.0, Medalla testnet, gik faktisk live den 4. august.

Med ETH 2.0 overgår ethereum-netværket til en Proof of Stake-konsensusalgoritme, og det vil være i stand til at behandle flere transaktioner end bitcoin. Desuden mener investorer, at ethereum vil blive mere effektive og i stand til at støtte det stadigt blomstrende DeFi-marked .