Litecoins Charlie Lee gir spådommer for slutten av BTC og LTC-pris

Alle som har investert i Litecoin i 2020, har måttet ta det på haken store deler av året. Den syvende største kryptovalutaen, basert på markedsverdi, så at markedsverdien i utgangspunktet ble halvert fra februar-nivået, da den handlet på rundt $ 80 til de lave $ 40-årene på midten av sommeren. Nå svever den på omtrent $ 61, holder LTC-prisen seg selv. Og hvis du spør Bitcoin Evolution skaperen Charlie Lee, kan både LTC og BTC fortsatt ha noen rullebane for vekst i år.

Litecoins Charlie Lee gir spådommer på slutten av BTC og LTC

Hvilken forskjell en måned kan gjøre, da August var snill mot mynten, som Lee skapte for å være sølvet til bitcoins gull. Lee er også beryktet for å ha losset alle sine LTC-beholdninger i løpet av kryptovalutatyren i 2017 nær LTC-pristoppen.

I mellomtiden gikk Litecoins nylige prisomslag ikke tapt på Litecoin Foundation, som ser ut til å ha tatt årets berg-og-dalbane-tur, etter å ha twitret nylig –

Bitcoin’s Rising Tide

En stigende tidevann løfter alle båter, og bitcoin antas allment å være i en bullish syklus, selv om prisen har falt under det psykologisk viktige $ 12.000-nivået. Litecoin skammer seg ikke over å ri på bitcoins coattails, med tanke på at den ble laget med samme kode som Bitcoin blockchain. For Litecoin har det også vært andre nyere katalysatorer, for eksempel Grayscale Investments som kunngjorde at Litecoin Trust (LTCN) er live og tilgjengelig for handel for akkrediterte investorer i OTC-markedene.

Lee deltok nylig i et intervju med Ben Askren, pensjonert MMA-fighter og programleder for Funky Crypto Podcast . På videoen uttalte Lee at noen advarer om at LTC-prisen vil gå til null, men han fastholder at det ikke vil.

Hvis du spør handelsmann Marc Principato hos GreenBridge Investing, avhenger Litecoins skjebne hva BTC-prisen gjør. Han twitret nylig ,

“Litecoin er på et tøft sted. Plasseringen favoriserer en falsk ut akkurat som Bitcoin, MEN lyset er et innvendig baroppsett. En pause på 69 og før denne tingen til midten av 70-tallet så lenge Bitcoin samarbeider. ”