Salausmarkkinat syövät 10 miljardia dollaria, kun Trump lopettaa pandemian helpottelut

Maailmanlaajuiset osakemarkkinat ja kryptovaluuttamarkkinat ovat kääntyneet voimakkaaseen taantumaan sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump lopetti koronaviruksen torjuntatoimet.

Huolimatta erittäin nopeasta toipumisesta viruksesta, joka on ottanut yli 210 000 amerikkalaista ihmistä, presidentti Donald Trump lopetti äkillisesti neuvottelut puhemies Nancy Pelosin ja demokraattisten johtajien kanssa uusista taloudellisista avustuspaketeista.

Kaikki kolme Yhdysvaltojen suurinta osakeindeksiä menettivät vakaat voitot edellisestä päivästä ja putosivat negatiiviselle alueelle ilmoituksen jälkeen , ja salausvarojen markkinat seurasivat esimerkkiä, mikä osoittaa, että ne ovat korreloineet osakkeiden ja vähemmän kultaan viime kuukausina.

10 miljardin dollarin markkinakorko

Kokonaismarkkina-arvo on laskenut noin 10 miljardia dollaria viimeisten 24 tunnin aikana. Muutos vei markkinat alas 335 miljardista dollarista hieman alle 325 miljardiin dollariin.

Kuukausittain he ovat kuitenkin edelleen vaihteluväliin sidotun kauppakanavan sisällä, eivätkä he ole vielä laskeneet noin 310 miljardin dollarin kuukausitasoon.

Bitcoin johti vetäytymistä tavalliseen tapaan 2%: n jyrkällä pudotuksella 10 750 dollarista 10 530 dollariin vain muutaman tunnin aikana. Sittemmin salauksen kuningas on toipunut hieman kauppaa varten 10 600 dollarilla.

Piilotetut laskevat erot päivittäisessä aikataulussa.

100MA toimi tähän mennessä kunnollisena tukena. Mutta sitä testataan uudestaan ​​ja uudestaan. $ BTC $ BTCUSD #bitcoin pic.twitter.com/uBbEMxCeph

Useat analyytikot ovat havainneet, että Bitcoinin volatiliteetti ja kaupankäyntimäärät ovat tällä hetkellä erittäin pieniä, mikä on yleensä edeltäjä suuremmalle eteenpäin.

Tätä pientä pudotusta ei voida pitää, joten palautus neljään numeroon näyttää todennäköisemmältä lyhyellä aikavälillä.

Muualla salausmarkkinoilla

Kuten tavallista, altcoinit törmäävät kovemmin ja ovat vastuussa suurimmasta osasta kyseisen markkina-arvon menetystä viimeisen päivän aikana.

Ethereum on pudonnut takaisin alimmalle tasolleen melkein kahden viikon ajan 5%: n laskussa hieman alle 335 dollarin, ennen kuin se on palautunut marginaalisesti takaisin 340 dollarin tasolle. Ripplen XRP on menettänyt vastaavan määrän, kun se liukuu takaisin 0,245 dollariin, kun taas Binance Coin on laskenut 27,40 dollariin.

Polkadot ja Chainlink ovat olleet kaksi päivän suurinta häviäjää, laskeneet noin 7% kappaleelta. Ainoastaan ​​EOS on pystynyt ottamaan salakirjoituksen salakahdeksan parhaan joukkoon ja tuottamaan 6%: n voiton uutisesta, että Google Cloud liittyy yhteisöön EOS-verkkolohkojen tuottajaksi.