Waarom deze handelaar de Crypto Market Cap ziet met een maximum van 5 biljoen dollar deze cyclus

De aankomende crypto stierencyclus kon de marktcap verder zien groeien dan 5 triljoen dollar. Dat is volgens ene Joseph Todaro. Joseph is een partner bij Greymatter Capital. Toegegeven, dit is niet de eerste marktspeler die meent dat de crypto-markt op weg is naar een grote opleving. Er zijn talloze rapporten en meningen gepubliceerd door anderen.

Ook het feit dat enkele van de grootste institutionele fondsen zoals Grayscale zich agressief opstapelen met cryptos zoals Bitcoin Evolution zegt veel. Joseph heeft een tweet gepost om zijn punt over te brengen. Hij ging ook verder met het uiteenzetten van zijn argument.

Crypto-markt breidt meer uit dan andere activa

Terwijl hij zijn mening steunde, zei Joseph dat de crypto-markt bekend staat om veel meer dan andere activaklassen zoals Goud en aandelen uit te breiden. Dit was in reactie op een fan die erop wees dat de Amerikaanse markt ongeveer 30 biljoen dollar waard is, wat het idee geeft dat de crypto-markt zich ook niet kan uitbreiden zoals Joseph beweert.

Joseph wees er echter op dat de crypto-industrie een wereldwijde markt is. Een wereldwijde markt kan bogen op de steun van talrijke marktspelers, in tegenstelling tot één enkele regering.

Verder zei Joseph dat zijn projectie misschien voor een korte tijd moet gebeuren. Toch is de mogelijkheid dat het gebeurt een groot voordeel voor de markt, zelfs als het voor een korte periode gebeurt.

Waarschijnlijk in 2022

Joseph ging door met het geven van een tijdlijn wanneer hij verwacht dat de markt meer dan 5 biljoen dollar zal raken. Volgens hem zou dit eind 2022 kunnen gebeuren. Inderdaad, veel mensen hebben gewacht op een mega crypto bull run na de Bitcoin-netwerkbeloning die in mei 2020 gehalveerd werd.

De huidige buzz over de aankomende bullish cycle zou de opbouw kunnen aanwakkeren. Of deze projecties ook daadwerkelijk gerealiseerd zullen worden, is nog steeds onderwerp van discussie. We kunnen alleen maar afwachten.